http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















miercuri, 14 martie 2012

UDREA : ŞI EU AM FOST UMILITĂ ! Oare cati au avut sansa s-o umileasca pe Udrea?


Elena Udrea se simte umilită. La trei zile de cînd Traian Băsescu a declarat că funcţia de preşedinte a fost cea mai umilitoare perioadă din viaţa sa, şi Elena Udrea a mărturisit că ani de zile a înghiţit în tăcere“nenumărate umilinţe publice”, dar că acum s-a hotărît, din altruism, să vorbească.Of, of of!

“Niciodată nu am recunoscut ce simt, pentru că o femeie cînd trece prin atîtea situaţii jenante, aşa cum trece o femeie în politică, aşa cum am trecut eu, consideră că nerecunoscînd este mai simplu să depăşeşti anumite momente. Nu m-am lamentat, dar nu cred că este bine, nu e vorba numai de mine, ci de toate femeile din politică şi ar trebui ca toate să aibă o şansă să nu mai treacă prin ce am trecut eu.”

Spre deosebire însă de Traian Băsescu, cel care din cauza umilinţelor pe care le tot îndură din 2007 încoace, s-a hotărît să iasă din viaţa politică în 2104, Elena Udrea nu se retrage. “Asta îi înnebuneşte pe foarte mulţi. Cît o să cred despre mine că sunt un om care vrea să facă lucrurile cu bună credinţă, o să rămîn în politică, spre disperarea unora”. Cine sunt aceşti “unora” ar fi interesant de aflat pentru că are legătură cu noua ei imagine de victimă.

Mai nou, ea se află într-un duel mediatic cu premierul. MRU într-un interviu la TVR, a declarat că el nu este înclinat spre piscine săpate în orice fel de localităţi. România nu e o ţară de înotători, a spus el. Elena Udrea s-a simţit vizată şi a replicat că proiectele cu piscine şi săli de sport nu au fost demarate de ea, ci de predecesorii săi la Dezvoltare Regională, Laslo Borbely şi Vasile Blaga. Ea a adăugat că nu este interesată de piscine, nici măcar de cea de la Vila Lac 2. Aici îşi are reşedinţa şeful statului, iar Traian Băsescu a povestit în mai multe rînduri că înoată 30 de minute zilnic ca să se menţină în formă. Deci, hodoronc-tronc, Elena Udrea anunţă pe toată lumea că nu împărtăţeşte stilul de viaţă al preşedintelui.

Problemele Elenei Udrea sunt însă abia la început. După ce a părăsit guvernul, ea a admis că este o vulnerabilitate pentru partid. Nu şi-a imaginat cît este ea însăşi de vulnerabilă. Discuţia despre felul în care s-au cheltuit banii la ministerul dezvoltării regionale duce foarte departe. Atunci cînd a vorbit, aparent razant despre asta, Mihai Răzvan Ungureanu a dat peste tăciuni aprinşi.

Simţindu-se încă la adăpost, doar Traian Băsescu a lăudat-o duminică, iar Emil Boc i-a luat apărarea luni, într-un alt interviu televizat, Elena Udrea i-a transmis public lui MRU că nu prea ştia subiectul cînd a deschis gura: “Referitor la bazinele de înot, mă aştept ca membrii Guvernului, primul ministru, să nu aibă abordări de tipul unor jurnalişti de la Antena 3. Din ceea ce a spus Mihai Răzvan Ungureanu reieşea că nu ştia foarte bine subiectul”. Sigur că MRU are scuze, e de numai 2 săptămîni premier, a lăsat ea uşa deschisă, dar “trebuie mai multă rigoare, pentru că riscul este să ai abordările unor persoane care vorbesc cu rea-credinţă”.

Aştia cu rea-credinţă or fi cei care caută să vadă unde sunt banii din fondurile europene. Dacă-i aşa, MRU o să intre curînd în buclu. Ori aduce fonduri UE şi doamna Udrea riscă să fie şi mai umilită ca de obicei. Ori, nu aduce şi atunci Traian Băsescu, o să spună că nu e bun de premier, recte de preşedinte şi lider PDL.


Citeste mai mult: MERCENARUL ROMAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA