http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















vineri, 24 februarie 2012

Tribunalul Bucureşti a suspendat cele două procese intentate de Vîntu lui Băsescu





Cele 2 procese în care omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu îi cerea lui Traian Băsescu daune de câte 1 milion EUR au fost suspendate, astazi, de magistraţii Tribunalului Bucureşti, informeaza cotidianul.ro.

Tribunalul Bucureşti a ridicat din oficiu excepţia perimării, pe motiv că Sorin Ovidiu Vîntu nu a mai manifestat interes pentru cele două procese, respectiv faptul că avocaţii săi nu s-au mai prezentat în instanţă de un an de zile.

În primul dosar, deschis la Tribunalul Bucureşti pe 9 iulie 2009, Vîntu le solicita judecătorilor să-l oblige pe Traian Băsescu la plata unor daune de un milion de euro pentru acuzaţiile pe care acesta i le-a adus într-o emisiune de televiziune.

Pe 16 iunie 2009, Traian Băsescu l-a acuzat pe Sorin Ovidiu Vântu, în emisiunea "Naşul" de la B1TV, că a dat un "tun" în valoare de 60 de milioane de euro, la sfârşitul guvernării Tăriceanu.

În replică, Sorin Ovidiu Vîntu a declarat, la 9 iulie 2009, că nu înţelege "din ce motive preşedintele a făcut aceste declaraţii". În ultimă instanţă, nu sunt exegetul operei şi declaraţiilor sale. Dar, sincer vorbind, eu nu le-aş fi făcut. Poate că, de acum încolo, va fi mai prudent în declaraţii - a afirmat el.

În al doilea dosar, deschis pe 7 august 2009, tot la Tribunalul Bucureşti, Sorin Ovidiu Vîntu reclama afirmaţiile lui Traian Băsescu la o emisiune de la Radio România Actualităţi.

Traian Băsescu declara atunci: Sunt trusturi, cum ar fi Realitatea-Caţavencu şi Antena, care, în mod netransparent, sunt hotărâte să influenţeze decizia politică. (...) Preacinstiţii ziarişti ai acestui trust oare de ce nu apar zilnic cu poze ale amărâţilor de la FNI la tribunal, când ştiu că a fost condamnată Vlas pentru că a umblat cu creion, dar banii acelor amărâţi sunt la Vîntu? (...) Cu banii luaţi de la FNI, tătucul Vîntu a făcut televiziune cu care face politică şi ne spune nouă ce e bun.

Omul de afaceri considera că preşedintele României i-a adus prejudicii de imagine prin aceste declaraţii, deoarece acreditează ideea că politica editorială a trustului este influenţată de patronat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA