http://www.romanialibera.ro/usr/thumbs/thumb_450_x_600/2010/08/09//138351-vantu01.jpg

Sorin Ovidiu Vîntu: "Nu închinaţi Realitatea TV nimănui"

Acesta este mesajul transmis de Sorin Ovidiu Vîntu angajaţilor de la televiziunea de ştiri Realitatea TV.

Sorin Ovidiu Vîntu: "Când Băsescu va pierde în sfârşit o bătălie, vreau să-l văd în locul meu"
Sorin Ovidiu Vantu: "Am gresit fiindca nu am sustinut suficient coalitia anti-basescu"





















miercuri, 23 noiembrie 2011

VANTU vrea un milion de euro de la BOC


Magistraţii Tribunalului Bucureşti au anunţat că se vor pronunţa peste o săptămână în procesul în care omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu îi cere premierului Emil Boc daune de un milion de euro, pentru afirmaţii calomnioase, informează Agerpres.

Premierul Emil Boc a venit marţi la Tribunalul Bucureşti, unde a răspuns unui set de 14 întrebări formulate de avocatul lui Vîntu.

Întrebările s-au referit la declaraţiile anterioare ale premierului, în care l-a acuzat pe Sorin Ovidiu Vîntu că a încercat să împiedice justiţia să ajungă la el, a dorit să pună mâna pe resursele României şi a fost implicat în afacerea FNI.

În faţa instanţei, premierul a spus că este un act de notorietate, lucru confirmat şi de stenogramele apărute în presă, că Vîntu s-a aliat cu politicieni pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

De asemenea, Emil Boc a fost întrebat dacă are dovezi în sprijinul afirmaţiilor sale că Sorin Ovidiu Vîntu a încercat să pună mâna pe resursele României. "Am făcut declaraţia în acelaşi context arătat mai sus, reflectă date de notorietate publică", a răspuns Emil Boc.

Instanţa l-a mai întrebat pe Emil Boc dacă recunoaşte că l-a acuzat pe Vîntu că urmăreşte să împiedice justiţia să ajungă la el. "Declaraţia a fost făcută atunci când a fost readusă în discuţie tema suspendării preşedintelui care generează îngrijorare din perspectivă economică şi teamă investitorilor. Este o declaraţie politică şi este o judecată de valoare. Este de notorietate că Sorin Ovidiu Vîntu a susţinut suspendarea preşedintelui", a răspuns Emil Boc. "Alianţele dintre politicieni şi presă pot crea instabilitate politică", a mai spus premierul, răspunzând unei alte întrebări referitoare la modul în care apreciază că simpla exprimare a unei opinii aparţinând lui Sorin Ovidiu Vîntu ar putea crea instabilitate politică.

Pe de altă parte, Valeriu Stoica, avocatul care îl apără pe Emil Boc, susţine că afirmaţiile clientului său au fost făcute în baza dreptului la libera exprimare, iar exercitarea unui drept nu poate reprezenta o infracţiune. "Ceea ce a pretins Sorin Ovidiu Vîntu se referă la două declaraţii, din 1 şi 2 octombrie 2010, declaraţii din care oricine le citeşte poate vedea că sunt pur şi simplu elemente de notorietate existente în dezbaterea opiniei publice de ani de zile", a spus Valeriu Stoica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730


MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !


bestjobs.ro fly.ro

PUBLICITATE

free web site traffic and promotion CASTIGA BANI CU RECLAME PE BLOGUL TAU-PIATA DIGITALA Get cash from your website. Sign up as affiliate.

.

provident romania

catalin botezatu - magazin oficial

PUBLICITATE

Cell phone video surveillance solution
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii
Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesorii

.






















Create your own banner at mybannermaker.com!




Create your own banner at mybannermaker.com!

Lista Rusinii
TOP LIST PROMOVARE FRANTA